Basics of Tuning | Exterior, Interior, Engine, Suspension, Brakes, Tires & Rims

Häälestamise põhitõed | Välis-, sise-, mootor, vedrustus, pidurid, rehvid ja veljed

Häälestamise põhitõed

Tuunimine seisneb olemasolevate sõidukiosade täiustamises, laiendamises või muutmises, et need sobiksid paremini inimeste vajadustega. Selles ajaveebis vaatleme erinevaid häälestustüüpe. Siin on lühike ülevaade selle kohta, milliseid alasid saate oma autos kohandada.
Alustame väga levinud häälestusmeetoditega.

VÄLJUS

Välimuse häälestamine on nagu juukselõikus (enamasti visuaalne), mille abil saate oma sõidukile järelturu osasid lisades ainulaadse välimuse. Kuid see võib mõjutada jõudlust ka aerodünaamika kaudu, mille annab spoilerite, kaitseraudade/jaoturite ja tiibade paigaldamine. See annab rohkem või vähem takistust, mis mõjutab haardumist. Kuid igapäevases sõidus ei muuda selline soeng sind kiiremaks, isegi kui arvad, et see nii oleks.


Välisuuendused:

  1. kerekomplektid (kaitserauad ja seelikud)
  2. kapuutsid
  3. lusikatäit
  4. jagajad
  5. veljed
  6. rehvid
  7. vedrustus
  8. pidurid
  9. tiivad


Värvid nagu läige, metallik, matt ja kameeleon mängivad stiili kujundamisel suurt rolli. Värvimine ja pakkimine võimaldab teil valida oma sõiduki jaoks oma lemmikvärvi.

  1. Maalimine
  2. Airbrush-värvimine
  3. Mähkimine
  4. kleebised/triibud


SISUSTUS

Iga autoomanik püüdleb oma auto individuaalsuse poole ja mitte ainult väljast.
Kes ei tahaks, et nende interjöör oleks kena, mugav või sportlik. Alusta nendest.

Sisekujunduse uuendused:

  1. Istmed
  2. Rool
  3. Sisepaneelid
  4. Nupp
  5. Pedaalid
  6. Pöördpuur
  7. Materjalid
  8. Multimeedia/helisüsteemid


MOOTORI

Seda tüüpi häälestus on väga levinud ja tuuneritele meeldib see. Idee on saada rohkem hobujõudu ja pöördemomenti, mis on võrdne lõbusamaks. Enim kasutatud viisid toite saamiseks on ECU häälestamine, sisselaske- ja väljalaskemoodulid.
Võite olla ka keskkonnasõbralikum ja säästa mõned sendid, kui vahetate kütusetüüpi ning kulutage need oma uuele kerekomplektile.

Mootoriuuendused:

  1. Mootori vahetus
  2. Silindri puurimine
  3. Kompressori (Turbo või Supercharger) lisamine
  4. Külma õhu sisselaskeava
  5. Heitgaasi
  6. Cam
  7. Kütusesüsteem
  8. Süütesüsteem
  9. Ecu häälestamine
  10. Nämmastiksüsteem


Rohkem jõudu. rohkem probleeme.
Tänu järgmistele:
ajami versiooniuuendustele ei pea te selle pärast muretsema. Varusiduri uuendamine on järgmine investeering pärast muid jõumooduleid. Õige siduri hooratta kombineeritud pakett annab teie autole tugeva ja tundliku tunde nagu kunagi varem. Kui lähete veelgi kaugemale, aitavad erinevad jõuülekanded, veovõllid, diferentsiaalid ja teljed teil kogu selle jõuga hakkama saada.

VEDRUSTUS

Autotootjad kujundavad oma autode vedrustuse nii, et see meeldiks võimalikult laiale sihtrühmale (püüdke teha need odavad), mis põhjustab reisihaigust, oksendamist ja selgroogu vigastus. Nii et vedrustuse häälestamine on midagi, mida tuleb teha. See parandab auto juhitavust, välimust ja vanaemade seljaprobleeme.

Vaadake sama hea hinnaga komplekti siit!

Vedrustuse versiooniuuendused:

  1. Vedrud
  2. Amortisaatorid/Amortisaatorid
  3. Koiloverid
  4. Stabilisaatorid
  5. Hüdrauliline vedrustussüsteem
  6. Õhkvedrustus
  7. Vedrustuse puks


PIDURID, REHVID JA VELJED

1) Pidurid
Suuremad pidurikomplektid pakuvad paremat pidurdusjõudu. Suurema suurusega kaliibrid ja puuritud/piludega kettad, millel on haardetumate piduriklotsid, lühendavad peatumisteekonda. Nii et te ei tapa oma naabrite koera. Nad näevad ka palju paremad välja.



2) Rehvid
Erinevad rehvimõõtmed mõjutavad seda, kuidas teie auto juhib. Laiemad rehvid annavad teile parema haarduvuse. Kummi jõudlust mõjutavaid segusid, turviseid ja suurusi on palju. Rehvid mängivad teie auto välimuses ka suurt rolli.


3) Veljed
Veljed on teie auto väljanägemise oluliseks osaks. Enamik inimesi eelistab uhkeldamiseks suuremat läbimõõtu ja laiemat velge, kuid suurem tähendab ka lisaraskust. See võib olla halb, kuna kergemad veljed parandavad teie auto jõudlust ja juhitavust.

JÄRELDUS

Võime öelda, et kõik sõltub teie enda kujutlusvõimest. Kas soovite lihtsalt poodi külastada toidukaupade järele või kohtuda autoga kõige lahedama autoga.
Häälestamine muudab teie reisi paremaks!

 

Kas tead. Urban Racing pakub teie järgmise Car Tune jaoks igasuguseid tooteid? 👀

Tagasi blogisse

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.